Web Analytics Made Easy - Statcounter

عارف خدرلو روز چهارشنبه در نشست ستاد بحران مهاباد، افزود: باتوجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی حاکم بر منطقه، مردم با انجام اقدامات ایمنی قبل از حوادث از جمله بیمه کردن اموال و محصولات خود از خسارت های جبران ناپذیر از جمله سیل جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه سیلاب اخیر مهاباد بیش از ۵۳۰ میلیارد ریال خسارت به بار آورد، ادامه داد: تعدادی از خودروهای آسیب دیده با استفاده از بیمه بدنه خسارت کامل خود را دریافت کردند و خسارت در بخش های دیگر نیز در صورت داشتن بیمه جبران پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار مهاباد با اشاره به وجود ساخت و سازهای غیر مجاز، گفت: یک کمیته ویژه بررسی ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهر به خصوص ساختمانی های که بیشتر از حد ضوابط دارای طبقات هستند تشکیل شده تا بتوان آنها را شناسایی و مسوولیت حوادث را به مالکان خود آن ساخت و ساز واگذار کرد.

خدرلو با بیان اینکه طبق قانون ساخت و ساز بیش از پنج طبقه در مهاباد مجاز نیست، گفت: باتوجه به کمبود امکانات آتش نشانی امکان خدمات دهی به طبقات فوقانی میسر نیست و ماموران آتش نشانی در ارایه خدمات با مشکل مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه مهاباد دارای بیشترین احکام تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در سطح استان است، گفت: شهرداری و آتش نشانی در صدور پروانه ساختمانی به واحدهایی که ضوابط را رعایت نکردند و جان شهروندان را تهدید می کند، سخت گیرانه عمل کند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان غربی در این نشست گفت: با استفاده از ظرفیت های علمی و کارشناسان مرتبط علت های اصلی وقوع سیلاب اخیر و همچنین مناطق پرخطر شهرستان شناسایی و نسبت به اصلاح آن اقدام شود.

سید محمد عابدی اضافه کرد: شرایط آب و هوایی و موقعیت توپوگرافی مهاباد ایجاب می کند که دلایل وقوع سیل در مسیر بالا دست شهر بررسی و یا برای جلوگیری از تکرار این حواث نقص های موجود را مرتفع کرد.

وی در خصوص کمبود تجهیزات آتش نشانی های سطح استان نیز اظهار داشت: پس از وقوع حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو، وزارت کشور برای تجهیز آتش نشانی های کشور به دستگاه های مجهز و بالابرهای مخصوص طبقه های بالا را در دستور کار قرار دارد و به محض دریافت، آن را در اختیار شهرهای استان با اولویت ارومیه، خوی و مهاباد قرار خواهد داد.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: اصحاب رسانه از طریق آموزش و آگاه سازی نحوه مقابله با بحران و جلوگیری از حوادث احتمالی شهروندان  بیش از پیش در دستور کار قرار دهند.

امیر عباس جعفری اضافه کرد: مدیران دستگاه های اجرایی نیز در اجرای صحیح مقررات و ضوابط در حیطه وظایف سازمانی خود دقت کافی داشته باشند تا در بروز حوادث و بررسی وقوع آن مورد بازپرسی قرار نگیرند.

وی بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما لایروبی مسیل ها، بازگشایی مسیرهای انتقال و هدایت آب انجام شده و راهداری، هلال احمر، شرکت فرآورده های نفتی و شبکه بهداشت آمادگی لازم را برای انجام‌ امورات مرتبط به وظیفه سازمان خود در فصل سرما را داشته باشند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی نیز گفت: نبود پوشش گیاهی، تغییر کاربری های غیر اصولی و نداشتن طرح های آبخیزداری در وقوع سیل مهاباد تاثیرات قابل توجهی داشته و براین اساس این سازمان آمادگی لازم را برای اجرای طرح های آبخیزداری به صورت مشارکتی با شهرداری مهاباد را دارد.

هادی قاسمی افزود: با اجرای طرح های آبخیزداری و تعامل و همکاری با شهرداری با کمترین هزینه می توان جلوی وقوع این حوادث را گرفت.

وی با بیان اینکه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز و سرمایه گذاری های مردم در مسیرهای آب منطقی نیست، گفت: طرح تفصیلی سالیان گذشته که ملاک شهرداری برای صدور پروانه ساخت بوده نیاز به بازنگری و تجدید نظر دارند و  این اداره کل نیز در محدوده خارج از شهر با اجرای طرح های آبخیزداری کمک خواهد کرد.

.به گزارش ایرنا، بارش شدید باران بعدازظهر روز چهارشنبه دوزادهم آبانماه جاری در مهاباد موجب جاری شدن سیل در پنج نقطه از این شهر شد که بیشترین میزان آن در منطقه "مکریان" بود.

خسارت ناشی از سیلاب اخیر به بخش‌های مختلف این شهرستان بیش از ۵۲۱ میلیارد ریال برآورد شده است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی حوادث غیرطبیعی مدیریت بحران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی حوادث غیرطبیعی مهاباد آذربایجان غربی حوادث غیرطبیعی مدیریت بحران سیل طرح های آبخیزداری آذربایجان غربی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات

به گزارش همشهری آنلاین، علی محمد مختاری در این باره گفت: افزایش شهرنشینی و رشد جمعیت در کلان شهرهایی نظیر تهران و وجود آلودگی‌های زیست محیطی در این کلان شهرها، نیاز به فضای سبز و گسترش آن را به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در کاهش آلاینده ها مطرح می کند.

او افزود: آفات و بیماریها یکی از عوامل خسارت برای فضای سبز شهری هستند که در صورت عدم کنترل می توانند سالانه خسارت جبران ناپذیری را وارد سازند. از این رو یکی از مسائل پر اهمیت در حوزه نگهداری و حفظ فضای سبز شهری حفاظت از گیاهان در برابر خسارت آفات و بیماریها است که یکی از چالش های حائز اهمیت برای دست اندرکاران فضای سبز شهری است. سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران در راستای حفاظت از محیط زیست و درختان در برابر آفات و بیماریهای موجود ، اقدام به انجام مدیریت تلفیقی با آفات و بیماریها (IPM) نموده که مقابله با آفات و بیماریها تنها از طریق مبارزه تلفیقی و مکانیکی و بیولوژیکی انجام می پذیرد و در موارد حساس از سموم گیاهی استفاده می‌شود که برای عموم شهروندان و محیط زیست مضر نباشد.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با تاکید بر اینکه سال های اخیر به دلیل افزایش بیماریهای ناشی از آلودگی‌ها، گرم شدن کره زمین، نبود زمستان های سرد تا حد زیادی بیماری های موجود در فضای سبز را افزایش داده است، ادامه داد: بیماری‌های مهمی همچون سفیدک ها، شانکرها و آفاتی همانند سفید بالک، سوسک برگ خوار نارون پسیل، زیتون سوسک چوبخوار و پوستخوار، شته و.... در این کلان شهر شیوع یافته اند که با انجام اقدامات تلفیقی مهار و تحت کنترل قرار می‌گیرند.

مختاری در ادامه برخی از آفات و بیماریهای شایع در فضای سبز شهر تهران را معرفی کرد و گفت: سفید بالک ها علائمی در زیر برگها و اطراف رگبرگها گیاه میزبان (توت زیتون) هستند و از شیره گیاه مکیده و از خود ماده چسبناک عسلک بجا می گذارند.

کد خبر 848607 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران تهران بوستان

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • پیام تبریک فرماندار ویژه مهاباد به مناسبت گرامیداشت روز معلم
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد