Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:25:39 GMT

نقشه مخاطرات شهر مهاباد تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۳۳۲۷

نقشه مخاطرات شهر مهاباد تدوین می‌شود

خشایار صنعتی روز دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با بحران مهاباد اظهار داشت: در این نقشه باید سازه‌های بحرانی که فرسوده‌اند، مکان های استقرار موقت در بحران و نقاط حادثه خیز جهت شناسایی و ساماندهی قبل از وقوع حوادث مشخص و نسبت به رفع آنها اقدام لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرداری برای تهیه این نقشه در سال‌های گذشته کوتاهی کرده است، ادامه داد: کارشناسان شهرداری مهاباد توانایی تهیه نقشه پیش فرض را داشته و نباید منتظر مدیران استانداری برای اقدام و تهیه این نقشه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری مهاباد اظهار داشت: بسیاری از حوادث بوجود آمده مانند آتش سوزی بازارچه اصغری قابل پیش‌بینی و غیرطبیعی بوده که با کار کارشناسی و اقدامات پیشگیرانه می‌توان از وقوع آن جلوگیری کرد.

صنعتی، لایروبی مسیرهای رودخانه مهاباد را نیز ضروری دانست و گفت: مسیر رودخانه در داخل شهر و حوضه سد انحرافی یوسفکند قبل از سیلابی شدن و رهاسازی آب برای مصارف کشاورزی باید لایروبی شود تا از بروز مشکلات برای شهروندان و کشاورزان جلوگیری کرد.

مدیر امور آب مهاباد هم در این جلسه گفت: لایروبی مسیر رودخانه مهاباد از ابتدای دریاچه سد تا سد انحرافی یوسفکند در سال ۱۳۹۸ به اتمام رسیده و از مسیر "یرغو" نیز با پیشرفت ۷۰ درصد انجام شده است.

رضا جهین با بیان اینکه سد انحرافی سد یوسفکند در ۵۰ سال گذشته لایروبی نشده است، اضافه کرد: حجم این سد انحرافی از یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب هم اکنون به کمتر از ۳۰۰ هزار متر مکعب رسیده که نیاز ضروری به لایروبی دارد.

وی با اشاره به اینکه این سد در مسیر رهاسازی آب کشاورزی قرار دارد، اظهار داشت: سال گذشته در رهاسازی آب برای مصارف کشاورزی دچار مشکل بودیم که امسال تلاش می کنیم با همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی نسبت به لایروبی بخشی از آن اقدام کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: کاهش سهمیه آب کشاورزی خطری جدی برای محصولات کشاورزی داشته با طولانی شدن بازه آبدهی امکان خشکی و از بین رفتن محصول دور از انتظار نیست.

جعفر ایمانیان با بیان اینکه در سالیان گذشته ۱۴۰ میلیون متر مکعب برای مصارف کشاورزی از مخزن سد آب رهاسازی می شد، گفت: هم اکنون این میزان به زیر ۹۰ میلیون متر مکعب رسیده و نوبت آبدهی از هشت مرتبه به چهار مرتبه کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: با کاهش ۵۰ میلیونی سهمیه بخش کشاورزی اکنون می بایست ۱۲ هزار هکتار از مزارع مهاباد به سیستم های نوین آبیاری مجهز می شد که تا کنون این امر محقق نشده است.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای ستاد مقابله با بحران به ارایه گزارش و مشکلات و خطرات احتمالی در حوزه خود پرداختند.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۱۹۲ روستا در ۲ بخش مرکزی و خلیفان است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی حوادث غیرطبیعی مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی حوادث غیرطبیعی مدیریت بحران اخبار کنکور سد انحرافی متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش جماران؛ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را مصوب کرد.

جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی با تصویب سه مصوبه برگزار شد.

اولین مصوبه این جلسه نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود که با رای اکثریت اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

این سند با وجود برخورداری از غنای مبنایی، فاقد نقشه راه اجرایی بود که با تلاش شش ماهه وزارت آموزش و پرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی کلیات آن تدوین و در جلسه امروز این شورا تصویب شد.

همچنین در جلسه امروز دو نفر از اعضای حقیقی شورای سیاستگذاری جایزه  کاظمی آشتیانی و پنج نفر از اعضای حقیقی برای عضویت در هیئت امنای بنیاد سعدی با نظر موافق اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند.

دیگر خبرها

  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران